Stort Åben Skole arrangement

søhusskolens venner lodtrækningsøhusskolens venner lodtrækning

Torsdag den 2. februar blev der på Søhusskolen afholdt et fantastisk flot arrangement: “Åben Skole”. Et arrangement som alle skolens elever har arbejdet på hele ugen, hvor der blev lavet mad, underholdning og forskellige typer af aktiviteter.

Formålet var at indsamle til den nystartede forening “Søhusskolens Venner”. Som en del af arrangementet, blev der afholdt en konkurrence, hvor præmierne, to utroligt flotte gavekurve sponseret af Rema 1000 i Søhus, blev udtrukket.

Lodtrækningen blev fortaget af formanden for elevrådet, og de heldige vindere blev:

Karin Andersen – 5000 Odense C
Ida Kristensen – 6800 Varde

De heldige vindere kan afhente deres flotte gavekurve på Søhusskolens kontor.

Tak for den fantastisk flotte opbakning til arrangementet

Næsten 30 hjælpere og medlemmer og et enkel sponsorat blev registeret. Mange tilkendegav at de ville melde sig ind i weekenden grundet travlhed ved både PC og iPad som var opstillet til indmeldelse. Der har været en helt fantastisk opbakning til arrangementet, og der blev indsamlet et rigtigt pænt beløb på 25.612 kr ind. Søhusskolens Venner siger tusinde tak til alle de involverede.

Vi har akut brug for din hjælp til at søge firmasponsorater

Vi har akut brug for mange flere hjælpere for at komme i mål med sponsorat og fondsansøgninger på 1.000.000 kr til oprettelse af legepladsen i 2017. Foreningens næste mål er at rejse ca. 100.000 kr i sponsorater og indsende ansøge il Odense Kommune inden den 15. Februar 2017