Aktive børn lærer bedst!

Vi kan ikke gøre det uden dig

søhusskolens venner knap

Skolen er under et stort økonomisk pres!

Skolen er under økonomisk pres i disse år, og der må prioriteres benhårdt i de gode idéer!
De udeområder, der skal inspirere til leg og bevægelse, er slidt helt ned og asfalten spreder sig.

Betragt din hjælp som en investering i børnene:
Dine - mine og vores, der alle sammen fortjener en god og solid base, der gør dem i stand til at ligge byggestenene til en fantastisk fremtid!

Søhusskolens Venner
,  er en forening med den ene hensigt, at hjælpe skolen, eleverne og lærerne til et bedre miljø for læring, leg og udvikling!  Vi vil fra starten af 2017 igangsætte en række arrangementer i lokalområdet, der skal skabe det økonomiske fundament for nye udendørs aktivitetsområder og gøre projektet relevant for legat- og fondsansøgninger.

Vi arbejder for et moderne læringsmiljø, et udviklende legemiljø og en attraktiv skole - for vores børn.

men vi kan ikke gøre det uden dig!

Meld dig ind i dag og støt vores arbejde...

Fysisk aktive børn har større hjerner.

Dermed kan kombinationen af fysisk aktivitet, som skaber flere celler, og skolearbejde, som stimulerer hjernen og hjælper til at beholde de nye celler, være en stærk kombination.

»I disse Facebook-tider, hvor der er stor bekymring for at børn sidder for meget stille, er dette politisk set et vigtigt studie,«

kilde: videnskab.dk