Aktive i foreningen

søhusskolens venner aktive hænder

Aktive hænder

Arbejdet med at skabe forbedring, kræver mange aktive hænder.
Det kræver en stor indsats men foreningen er dedikeret til at gøre en forskel, for skolen, børnene og ikke mindst, jer forældre.

Vi kan dog ikke gøre det hele alene.
Enhver forening er afhængig af en lang række frivillige, hænder som idéer, til at gøre en forskel på lang sigt.

I denne omgang er vi fokuseret på at opbygge et udeområde der ikke alene, giver vores børn mulighed for at være aktiv, men også benytte denne mulighed i den fremadrettede undervisning, hvor aktivitet bliver til læring!
Derfor er der fremadrettet brug for en lang række kompetencer til opbygning af både kapital og arrangementer i foreningen.

Du har kompetencerne til at gøre en forskel!
om det er en times arbejde med indsamling af sponsorater, gaver eller salg af artikler, eller du ligefrem har mulighed for at deltage aktivt i opbygning eller udbedring af faciliteter…

Vi har brug for dig, din familie, nabo, venner og venners venner.
Meld jer som aktiv deltager under foreningens “aktive hænder”

Enhver hjælp, om det er gennem fagkompetencer eller jeres tid, så bidrager det hele, til en væsentlig hurtigere virkeliggørelse, af et moderne læringsmiljø, et udviklende legemiljø og en attraktiv skole.

Tag fat i netværket og meld dig blandt de aktive “soldater” allerede i dag!

Der er brug for aktive hænder