Aktivitetsdag 19. august 2017

Det var dejligt at se så mange engagerede forældre, børn og medarbejdere. Det lange træk med at planlægge og arrangerer aktivitetsdagen, kulminerede den 19. august med et helt fantastisk fremmøde af forældre der ydede en indsats ud over alle forventninger. Vejret viste sig fra den gode side det meste af dagen og sikrede fremragende forhold til at udbedre, producere og ikke mindst skabe hygge og sammenhold på dagen.

Hos maler-teamet, blev der grint og joket. Bålhuset og cykelskuret fik tiltrængt maling af alle dem som havde valgt at afsætte en hel eller halv lørdag for at give vores alle sammens unger en sjovere hverdag i Søhusskolen. Der blev lavet tiltag for yngste afdeling, mellemste afdeling og ældste afdeling, så alle Søhusskolens elever blev tilgodeset.

søhus skolen søhusskolens venner søhus skolen søhusskolens venner søhus skolen søhusskolens venner

Vejret var fantastisk med strålende sol og det blev en aktiv dag for alle aldre.

Der blev knoklet hårdt, men samtidig var der masser af hygge og masser af grin på kryds og tværs og det skabte godt sammenhold mellem alle de fremmødte. Alle børn i alle aldre gav et nap med og i fremtiden vil de altid huske, at de f.eks. var med til at male den ting, har lagt de fliser osv. og som en ekstra gevinst, vil de passe godt på tingene.

søhusskolen søhusskolens venner søhusskolen søhusskolens venner

Tømrer-fædrene

Vi har fået sponseret materialerne til de to kæmpebænke – en af Stark Bogense og en af JUSTBUILD.dk. Et skybrud på 10 minutter stopper ikke tømrerholdet.  – de to kæmpebænke blev færdige og  ungerne var jublende lykkelige og meget stolte.

søhusskolen søhusskolens venner

Mie og Lærke fra 4. klasse og Josefine fra 5. klasse shinede en kedelig boldvæg op.

søhusskolens venner boldvæg

Snakkehuset fik tag

søhusskolen søhusskolens venner

Uden mad og drikke…

Efter en fantastisk indsats bliver alle, både store og små, bespist med velfortjente hjemmelavede Burgere og Hotdogs

søhusskolens venner arbejdsdag

Elever fra 5. klasse stod for salg i boden hele dagen

søhusskolen søhusskolens vennersøhusskolens venner arbejdsdag

Kort sagt blev dagen en kæmpe succes og vi er nu et skridt nærmere de 499.000,- til nye legeredskaber på legepladsen.

Hold øje med nye og anderledes arrangementer fra SøhusskolensVenner, som vi håber endnu flere forældre, bedsteforældre og venner vil støtte op om.

Fra foreningen siger vi TAK for en helt fantastisk opbakning, Et uovertruffent sejt hold af forældre og et resultat der allerede skaber nye muligheder for eleverne. Vi ser frem til de næste mange succeshistorier vi kan skrive sammen.