Jerry Vinther som talerør


Hvordan skaber vi et godt og trygt sted at bo?

Søhusskolens Venner udbygger netværket og får et nyt talerør i Odense!

Hvad er det vigtigste sted på Jorden? Det sted vi bor. Så kort kan det siges! Det skal være et sted, hvor vi kan føle os trygge, og hvor vi kan leve et spændende liv sammen med vores børn, naboer og andre, der har interesse i at være en del af vores fællesskab i Søhus – Et godt sammenhold kombineret med åbne øjne, ører og hjerter i hele Odense, så har vi opskriften på et rigtig dejligt sted at bo. Søhusskolens Venner er et super godt initiativ, som kan samle alle de gode kræfter og ideer med det formål at skubbe på og gøre tanker til virkelighed. Rom blev som bekendt ikke bygget på én dag, derfor handler det om ”mange bække små”. Udover alle de aktiviteter, der allerede er sat i gang, har jeg nu haft fornøjelsen af at møde Dennis og Bjørn fra Søhusskolens Venner.

Jeg vil meget gerne være med til at gøre nogle af de spændende projekter i og omkring Søhusskolen til virkelighed. Ikke mindst være en aktiv del i at få skabt et spændende kulturcenter omkring Søhusskolen, som kan rumme en masse nye aktiviteter til gavn for alle. Jeg vil også gerne høre fra folk, hvilke andre initiativer, vi bør sætte i søen for at gøre vores område endnu bedre at bo i.

Jeg har et stort netværk i og omkring Odense, og som kandidat til Odense Byråd vil jeg desuden være det politiske talerør, som bærer nogle af vores projekter, ideer og synspunkter ind i byrådssalen. Det er lokalpolitik på det helt lokale plan.

Jeg håber derfor, at I vil støtte mig ved byrådsvalget den 21. november, fordi jeg naturligvis vil have meget større muligheder for at påvirke udviklingen ved at være medlem af byrådet.

Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet.

De bedste hilsner

Jerry Vinther