Medlemskab – Ja tak

Medlemskab giver dig fordele i kommende arrangementerMedlemskab for kun 100kr pr. år

Den letteste måde Du kan støtte på, er gennem et aktivt medlemskab.
Dit medlemskab hjælper os med det store arbejde der ligger i at skabe et moderne læringsmiljø, et udviklende legemiljø og en attraktiv skole

Derfor ser vi med stor tak på dit engagement gennem et medlemskab, dine hænder til aktive dage på skolen og i arbejdet med at brede budskabet.
Når du tegner et medlemskab i vores forening, gælder det naturligvis, hele husstanden og I vil fremadrettet være med i gruppen af vores
“fordels Venner”

Det betyder at dit medlemskab, omdannes til en række fordele ved de kommende arrangementer, events, forsamlinger og aktiviteter.
Hertil kommer, at de 100 kr. bidrager til at nå vores milepæl på 100.000kr, så vi kan søge fondsmidler til vores målsætninger der omfatter:
1.600,000 kr. til udvikling af miljøer

Projekt2021
der giver vores elever en oplevelse for livet.

Ja tak – jeg bliver medlem for kun 100kr.

Indtast:
Navn – Adresse/Post nr./By – Kontaktinfo

Betaling:
Vi fremsender en faktura til din mail.

Vil du samtidig bidrage – aktivt?

Vi har brug for Dig der ønsker at udvikle og samtidig finde nye evner, eller udvikle på de eksisterende.
Så er du klar på at være projektleder, udvikler, marketing, tovholder eller fodsoldat fra tid til anden, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Opgaverne bliver mange, det sociale sammenspil mellem lokalområde, skole, forældre og foreningen bliver tættere og kontakten til de lokale virksomheder bliver afgørende.

Medlemskab - Følg SSV på Facebook og vær med på sidste nyt - hele tiden.

Følg Søhus&SkolensVenner på Facebook